Vi hjälper dig med din trädgårdsskötsel

Ibland har man inte vare sig tid, ork eller möjlighet att ta hand om sin trädgård. Oavsett om det är för tillfälliga uppdrag eller ett mer långtgående åliggande, kan vi hjälpa till med trädgårdsskötseln. I vårt koncept för trädgårdar ingår allt från ogräsrensning, beskärning av träd och buskar och allt annat som räknas till skötsel av trädgården.

Trädgårdsavfallet som blir kvar efter vårt jobb tar vi självklart hand om och transporterar bort när jobbet är klart. Våra kunder ska kunna använda och njuta av sina trädgårdar när vårt arbete är färdigt. Innan arbetet påbörjas i din trädgård går vi igenom vad som önskas göra och om det är några växter som ska tas extra hänsyn till.

Trädgårdsskötsel för både privatpersoner och företag

Förutom privatpersoner tar vi även hand om grönytor hos bostadsrättsföreningar, idrottsföreningar och företag. Vi gör allt inom trädgårdsskötsel såsom gödning, gräsklippning och rensa bort ogräs för att det ska bli rent och snyggt. Vi strävar hela tiden efter att öka vår kundnöjdhet genom att hålla det vi lovar. Vår personal är utbildade och har en lång erfarenhet inom trädgård och trädgårdsskötsel.

För oss är det en självklarhet att använda vår egen maskinpark. Det innebär att vi tar med oss våra egna verktyg och maskiner, så våra kunder inte ska behöva köpa in extra utrustning inför våra besök. Det ska vara enkelt och lätt att anlita oss för våra kunder när det gäller arbete inom trädgård.

Trädgården är hemmets smycke

Vi kan ställa upp från frö till uppvuxen trädgård. Vår kompetens ligger i hela spektrumet för trädgårdar. Vi kan hjälpa till med att starta upp en trädgård tills den är anlagd och klar efter kundens önskemål. Många ser trädgårdsskötsel som ett jobbigt projekt, vi ser det som en passion. Vi strävar alltid efter perfektion för att göra våra kunder nöjda.

Vi lämnar självfallet garanti på vårt arbete. Är det något arbete du som kund inte är nöjd med – kontakta oss med en gång så kommer vi och åtgärdar problemet som uppstått. Inget jobb är för stort eller för litet, hos oss är alla kunder lika viktiga.