Om oss på Gröna Hem AB

Nöjda kunder är nyckeln till framgång och det är vad vår framgång här på Gröna Hem AB bygger på. Vi finns där för alla våra kunder och våra medarbetare är lika engagerade i både stora och små kunder. Vi är en erfaren firma som har sysslat med skötsel av trädgårdar i många år. Vi kan det här med trädgård både när det gäller större och mindre planteringar. Vår firma står för bra kvalitet och god service till dig som kund. Välkommen att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för just dig och din trädgård. 

Flexibilitet och service

Att sätta dig som kund först är inga konstigheter för oss. Vi är flexibla och kan alltid ställa om oss efter dig som kund och vad du är ute efter. Ofta får du som anlitar oss en egen kontaktperson om det skulle uppstå några frågor under tidens gång. Våra kunder är anledningen till att vi kan fortsätta med vårt arbete inom trädgårdsskötsel och fortsätta göra era trädgårdar vackra och frodiga. När du som kund kommer till oss på Gröna Hem AB kan du alltid förvänta dig glad personal som tar emot dig med ett leende. 

Önskar du en offert?

Du som kund kan alltid kontakta oss på Gröna Hem AB för att få en offert och en uppskattning på vad arbetet kommer att kosta. Vi anser det viktigt att du vet om vad du kan förvänta dig av oss. Kontakta oss för att få veta vad vi kan göra för dig och din trädgård.