Våra tjänster

Till oss kan du vända dig när du vill ha hjälp med trädgårdsskötsel. Vi har den utbildning och erfarenhet som behövs för att trädgårdar i Järfälla ska bli i toppskick. Vi hjälper privatpersoner såväl som företag och bostadsrättsföreningar. Genom att grönområden och trädgårdar är välskötta ökar känslan av trygghet och välbefinnande.

img

Klippa gräs och rensa i trädgården

Vi ser till att hålla din trädgård i allra bästa skick. Vi hjälper dig att röja vid fritidsbostaden så du kan slappna av. Oavsett om det är att klippa gräset eller plantera nya buskar kan vi hjälpa dig.

img

Anläggning av trädgård

Är du osäker på hur du ska utnyttja din tomt till dess absolut fulla potential? Vi är experter på just det och ser till att hjälpa dig så att du kan njuta av dina drömmars trädgård. Vi lyssnar på dina önskningar men vi kommer även gärna med tips och råd!

img

Inköp och plantering

Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att köpa in rätt plantor. Givetvis hjälper vi dig med att plantera allting så att dina växter får de allra bästa förutsättningarna för att bli så bra som möjligt.

img

Underhåll och serviceförvaltning

Vi hjälper med att underhålla trädgårdar och grönområden. Vi kan göra avtal på regelbunden skötsel och tar fram en plan så grönområden och trädgårdar ser tilltalande ut året om.

img

Rensa inför höst eller vår

Vi genomför storstädningar av trädgårdar och förbereder inför varje årstid. Självklart hjälper vi dig även med att forsla bort ditt trädgårdsavfall om så önskas.

img

Hjälp med att beskära fruktträd och buskar

Vi hjälper till med att beskära buskar och träd. Fruktträd kan behöva lite mer omsorg och vi ser till att dina träd och buskar alltid är i toppskick.